Nieuws

Uitvaartverzekering Twenthe houdt u op de hoogte omtrent actualiteiten op het gebied van uitvaartverzekeringen, zorg en andere gerelateerde onderwerpen. 

  • https://www.allesoverdedood.nl/nl/

    Uitvaartverzekering, Steffie legt uit (zie video)

    Geplaatst op 8 februari 2024
    Twenthe is een natura-uitvaartverzekeraar die bijverzekert op basis van een verzekerd bedrag (dus geen omschreven uitvaart of verplichte pakketten) en is geen uitvaartverzorger. Dat betekent dat u en uw nabestaanden de uitvaart helemaal naar eigen wens kunnen regelen.

    Wat is een uitvaartverzekering? En is zo’n verzekering nuttig voor mij? Het antwoord is niet altijd een makkie, want praten over de dood en het begrijpen van (online) informatie kan ingewikkeld zijn. Toch zijn het belangrijke vragen en daarom legt Steffie het makkelijk uit.
  • Kosten begraafplaats in Groningen het hoogst in Nederland

    Kosten begraafplaats in Groningen het hoogst in Nederland

    Begraven worden op de gemeentelijke begraafplaats van Groningen loopt flink in de papieren. De kosten van een graf met een looptijd van dertig jaar bedragen 7.129 euro.
  • Nederlanders schatten kosten uitvaart te laag in

    Nederlanders schatten kosten uitvaart te laag in

    Nederlanders met een uitvaartverzekering weten meestal niet of de verzekeraar wel alle kosten van de uitvaart dekt. Ook worden de kosten vaak te laag ingeschat, zo blijkt uit onderzoek van budgetvoorlichter Nibud.
  • Meerderheid Nederlanders heeft uitvaartverzekering

    Meerderheid Nederlanders heeft uitvaartverzekering

    Zeven op de tien Nederlanders hebben een uitvaartverzekering afgesloten. Een kwart weet alleen niet welk type verzekering ze hebben.